fonstershoppar
fonstershoppar2

Jag fönstershoppar inspiration ibland. Inspiration. Mönster, färgkombinationer och textur. Jag söker inspiration till klänningar som jag vill sy, men inte har någon aning om när jag skall hitta tid till. Jag söker inspiration till var nya farstu som är under uppbyggnad. En farstu som kommer att ha ett litet bord och ett par sittplatser. Inredningsinspiration. Vid den senaste inspirationsrundan på stan (den före det minns jag inte ens när den var) fastnade jag för ett par mattor. Vackra, enkla, fräscha. Inspirerande helt enkelt. Hur gör du när du vill ha och behöver inspiration?

I sometimes go into town just for a round of inspiration. I don´t buy things. I just look at things. Take photos and take notes. I seek inspiration – inspiration for dresses I want to make and some home decor that is coming up as soon as our renovating project will be done.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange