sjalvportratt_gnm_skulptur_
Ännu ett självporträtt – detta är min reflektion av mig själv i Cristina Iglesias skulptur Vegetation room II ute på Umedalen i skulpturparken. Reflektioner och speglingar är roligt. Ger en annan vinkling till motivet. Lägger på ett filter. Kan göra det hela en aningen mer intressant. I morgon blir det mer från skulpturparken.

Another self-portrait. This is my reflection through Cristina Iglesias sculpture Vegetation room II. I love reflections. It gives an extra dimension. Can make the whole image more interesting.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Självporträtt II

  1. […] i en av mina favoritskulpturer innan jag gick, Cristina Iglesias skulptur Vegetation room II. Här finns ett annat porträtt jag tog i reflektionen av den skulpturen, och här är ett tredje. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 19 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange