citat
Med konsten kan jag testa och leta. Med konsten kan jag prova. Konsten gör att jag kan se mina tankar och funderingar ta form framför mig. Med hjälp av konsten kan jag fortsätta tänka, ändra och byta riktning. Med hjälp av konsten så kan jag reflektera över världen, över människorna och alla företeelser. Med konsten menar jag måleri, poesi, broderi, skulptur, sång, musik, ja, alla konstnärliga uttryck. Kosten är ett hjälpmedel, ett verktyg, en källa. Konst är ett måste.
(Tikkanens citat på en bild av McMillens hus jag tog i Örebro härom året.)

jordgubbar
Och jordgubbar är mer än okej en vacker sommardag!

Only with art can I express the things I don´t understand. Art is a necessity. Art is a way of thinking, testing, trying, flying, changing. Art is a must. Art as painting, poetry, music – all expressions. Art. And strawberries is a must a warm summers day.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.