blatt_hus_1
blatt_hus_2
blatt_hus_3

blatt_streck

swedishgrace

Det började med att jag såg ett blått hus och så ett till. Sedan lade jag ner kameran i väskan och gick vidare. Sedan såg jag blå saker överallt. Ett blått pappersskräp, en blå kapsyl, en blå tag, en blå cykel, tre blå bilar, en fin blå kjol, en jätteful blå tröja, en blå mjukglass, ett till blått hus och en blå buss. Till slut var jag tvungen att ta upp kameran igen och fotografera. Tänk att det kunde ha varit väldigt många blå bilder här nu. Märkligt hur man plötsligt ser en färg så där – hela tiden. Sedan gick jag hem till en kamrat och blev bjuden på kaffe, i blågröna kaffekoppar som matchade mitt blågröna nagellack. Blått är ju inte ens min färg… (jo, kanske lite och turkost mycket och det är ju nån sorts blå)

Everywhere I turned was the colour blue.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange