skarbrada_till_strykbrada
skarbrada_till_strykbrada2

Man lär sig så mycket på kurs, och inte enbart det kursledaren förmedlar. Av min kamrat Eva lärde jag mig på Sätergläntan att en portabel liten strykbräda är en bra grej att ha. Eva själv har gjort en riktigt snofsig variant som är som en bok, som innehåller en strykbräda och en skärmatta.
Jag nöjer mig med en strykbräda och är riktigt glad och nöjd över min skapelse. Jag hade en gammal skärbräda (men det går lika bra med plywood, masonit, tritex eller mdf) som jag först klädde med en bit tjock frotté och sedan ett bomullstyg. Jag använde häftpistolen på baksidan bara. Nu har jag en liten strykbräda som jag kan använda i ateljén, i min kurslokal eller när jag själv åker på kurs. En strykbräda för att fusa plast på, stryka på vliesofix eller bara pressa lite. Prefekt! Tack för inspirationen Eva.

I´ve made myself a portable board for ironing, thanks to my friend Eva who´s got a similar one. It´s perfect for workshops, embroidery, fusing plastic – the small projects. I re-used a cutting borad and put some fabric on it with a staple gun. Easy. Great!
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Portabel bräda

  1. eva albrektsson skriver:

    Väl bekommet, pressa på!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange