hemslojden_tidn_juni_2013

Idag åker jag till Eskilstuna. Det är dags för det stora arbetet med att hänga Broderiakademins jubileumsutställning. På torsdag är det nämligen vernissage – så har du möjlighet att komma förbi är du hjärtligt välkommen. Jag skall hänga utställningen tillsammans med några kamrater, vi skall också hinna med personal- & pressvisningar innan det är torsdag och dags för självaste vernissagen. Det var roligt att läsa i senaste numret av tidningen Hemslöjd om utställningen också.
Tidningen Hemslöjd som också har en broderitävling nu i sommar Går det att rädda världen med broderi?. En tävling med tema och man har fram till den 2 augusti och komma på sin idé. Mer info hittar du HÄR.
tallrikskarva
Med på min resa så tar jag naturligtvis med kameran. Även om det blir riktigt intensivt med jobb så kommer jag att göra plats för ett par fotopromenader. Man vet ju aldrig vilka skatter man kan få syn på (porslinsskärvan låg på en grusgång på Östergarnslandet på Gotland). Skatter på marken, i naturen, i miljön, bland människorna, husen… Jag ska försöka hinna med en fika eller två också…

Toady I´m off to Eskilstuna to hang the big Embroiderers Guild exhibition. It opens on thursday. A lot of work, but also a lot of fun. I´m so looking forward to the opening. But I´ll take my camera with me aswell, I´ll try to take a photo-walk or two. Have a great week.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − femton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange