tygparlshalsband
tygparlshalsband2

För några veckor sedan, när jag var på Gotland gjorde jag tygpärlor. Jag bestämde mig ju för att göra ett halsband och nu är det äntligen klart. Klart så att jag också har använt det och nu till och med kommit ihåg att fotografera det för att visa er. Jag använde nästan alla tygpärlor jag gjorde och så blandade jag upp det lite med röda och cerise träpärlor. Jag trädde alla pärlor på en guldfärgad rundresår.  Jag använde resårens ändar och trädde pärlor på dem också, så att det blev en detalj. Det känns bra med mitt halsband, med pärlor jag gjort själv.

The fabric beeds I made a couple of weeks ago has finally become a necklace. Like it!
/Madde

 

Tagged with:
 

4 Responses to Halsbandet är klart

 1. eva albrektsson skriver:

  Så fint det blev Madde. Måste också göra något av mina pärlor. Just nu ligger de i påsen och väntar:-)

 2. Erica skriver:

  Åh så tjusigt det blev! Måste prova att göra tygpärlor någon gång, det ser väldigt roligt ut.

 3. Britt Dahné skriver:

  Jag håller på med en oro, måste göra MÅNGA fler tygpärlor…
  Ditt halsband blev ju jättefint…

 4. iHanna skriver:

  Mycket snyggt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange