den_fria_vaggen
Jag saknar den fria graffitiväggen i Umeå, den borta på Kungsgatan. En vägg som under många år verkligen givit miljön extra energi, färg, liv och kreativitet. Nu, sedan ett tag, får de inte längre måla på den. Fastighetsägaren vill inte det längre. Synd. Kanske någon annan fastighetsägare vill upplåta en vägg? Kanske någon annan fastighetsägare ser fördelarna och det unika med en vägg full av konst, en vägg som förvandlas hela tiden. Hoppas det.
Fria uttryck måste få en plats.

sammaDag1
sammaDag2

Måste visa två bilder som jag tog för knappt två år sedan. Väggen samma dag, på förmiddagen ett uttryck och mot eftermiddagen förvandlas den…

The free graffiti wall in Umeå is no longer, since a while. And I miss it. I love the free expression. I love the changes. A live art gallery. Hope that it´ll come another wall, free for all graffitiartists to use and express themselfs on. The two photos in the bottom shows the wall a couple yers ago – changing.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Fria platser behövs

  1. iHanna skriver:

    Undrar varför fastighetsägaren ändrade sig? Trist!

  2. Gabriella skriver:

    Får mig att tänka på John Lennon-wall i Prag som jag fick betrakta i helgen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + tretton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.