Promenader_fotoutstallning
Jag håller på med förberedelserna inför min fotoutställning, Promenader,  som har vernissage den 27 juni. Fotografier från Skeppsvik – foton jag tagit under mina fotopromenader. Foton från flera årstider. Ramarna är inhandlade. Tejp och passepartout likaså. Nu återstår att städa i min utställningslokal – det som brukar vara min workshop-lokal. Sedan måste jag affischera lite mer mm.En massa fix har jag kvar att göra, men jag har god tid på mig. Du är hjärtligt välkommen om du har vägarna förbi.

I making preparations for my photo exhibition, wich opens at the 27th of june. It´s photos from Skeppsvik – the village by the sea where I live. Welcome!
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Promenader – en fotoutställning

  1. eva albrektsson skriver:

    Jag har ju inte vägarna förbi men stort lycka till med utställningen. Den blir säkert en succé!

  2. IréneJB skriver:

    Jag ska ju inte till Ume förrän i augusti. Men då kanske du har något nytt på gång som jag kan se :)
    Lycka till med förberedelserna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange