eskilstuna_konstmuseum_1

eskilstuna_konstmuseum_2
eskilstuna_konstmuseum_3

Måste få tips om Åsa Skogsberg på Eskilstuna Konstmuseum. Ett riktigt fint litet museum (med schysst restaurang och shop också). I sommar visas Villu Jaanisoos fantastiska skulpturer, en hel del ur samlingarna och så Åsa Skogsbergs fotograferade skulpturer och installationer där nylonstrumpor är den gemensamma nämnaren. O Wearer wher art Thou. Roliga. Lite äckliga. Spännande. Organiskt. Dött. Jag gillar det. Där finns också ett omklädningsrum/fotostudio där du själv kan ta en bild av dig och en eller flera nylonstrumpor. We are the Wearers. Alla publikbilder sätts upp i anslutning till utställningen. Du kan också se dem HÄR. Gillar den interaktiva delen. Mer sånt!

Have to give you a tip about Eskilstuna Konstmuseum. Like it!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange