skugga_farg
skugga2_farg

Torrpastell är inte min grej – jag gillar inte när det dammar, jag gillar inte när färgen inte fastnar utan flyger omkring. Det är väl för att jag alltid lyckas lägga händer och fingrar på detta damm så att det kommer färg där jag inte vill att det skall vara. Hur som helst, på kursen i helgen som var, så ingick det torrpastell. Jag tog motvilligt fram några gråkritor, (25 år gamla) snofsiga torrpasteller hade jag inte köpt, och så skulle vi experimentera och testa lite olika saker med dem. Jag gillar fortfarande inte att det dammar, men jag gillar tekniken, det vi gjorde. Så jag måste nog testa igen, men med shiva paintsticks eller oljepasteller…

I dont like dry pastels but I like the technique we worked with last weekend.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + tio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange