sjoboden_inspraitonsvagg
sjoboden2_inspraitonsvagg

sjoboden3_inspraitonsvagg

Så här såg det ut hos mig igår innan min kurs startade igår, innan alla hade kommit. Min sjöbod som är ett rum för kreativitet. Ett utställningsrum. Ett workshoprum. Ett kursrum. Det är litet, riktigt litet, men det är mitt. Ett rum som jag tycker mycket om.
På väggarna sitter just nu (det varierar) några av mina gamla målningar, några ståltrådsdamer, mina ståltråd- & garnord, i taket hänger en vacker gren och i de pyttesmå fönstren sitter mina myggfönster av spetsgardiner. Myggfönstren som vandrat och fortfarande vandrar runt världen. Roligt hur något enkelt och vardagligt kan få så mycket uppmärksamhet (mindre roligt är att mina myggfönsterbilder postas på bloggar över världen & pinnas på Pinterest utan att tala om vem som gjort dem ).
Det är sommarvärme och jag spenderar en stor del av dagen inne i dag. Det är faktiskt varmt.

This is my little house where I do workshops and exhibitions. It´s really samll, but I love it. It´s just by the sea, the water. I love the white walls. This is how it looked yesterday before one of my wire-workshops. In the windows is one of my lace screens – a screen to get the air in and keep the mosquitos outside. It´s kind of funny how that idea has travelled the world, and still do. Not so funny is that alot of bloggers and pinterest pinners don´t care to link or give credit.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Sjöboden

  1. Anna-Karin skriver:

    Först vill jag säga att du är en fantastiskt inspirerande person och har en väldigt fin blogg, flera förresten, jag följer även Skeppsviks Allehanda. Jag önskar så att jag någon gång skulle kunna gå en workshop i din regi och samtidigt resa runt och finna mitt norrländska arv.

    • madde madde skriver:

      Å tack så hjärtligt, blir alldeles varm i hjärtat av dina ord. Tack. Du är så välkommen på workshop. Säg till om du är i närheten. (är ni tillräckligt många och fixar boende så kommer jag till er) Kom och hälsa om du är i krokarna. (fin blogg du har)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange