penslar
fagelboken_mala

Har rest runt så mycket och jobbat så intensivt med allt möjligt. Jag har varit borta otroligt mycket och suttit kvällar framför datorn och jobbat mot deadlines. Tid till en massa saker har jag haft. Jag har inte riktigt haft tid för ateljén.  Tagit tid. Tid att måla. Måste ta mig den tiden igen. Välja den tiden igen. Måste sätta av och prioritera. Mår så mycket bättre då.
Jag har ju gjort en massa andra inspirerande saker och nu i helgen har det varit alldeles fantastiskt – bilder kommer i veckan – men jag har lärt mig att lite måleri om dagen är som ett äpple. Jag menar, det gamla ramsan om att ett äpple om dagen….

I´ve been away a lot this winter and spring. Done a lot of things. I had´nt taken so much time in my studio though. Not a lot of painting. Miss that. Need that. Want that. Painting is like an apple for me. You know the saying: An apple a day…
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Saknar färgen och penslarna

  1. Britt Dahné skriver:

    ……håller magen i trim!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange