skissbok_saterglantan_2013
skissbok2_saterglantan_2013

Jag har ju glömt att visa er hur skissboken ser ut – den som jag hade med mig hem efter kursen med Gwen Hedley på Sätergläntan. Här är den. Röd, svart och vit. Tjock och fin. Myllrande och mångbottnad. Här finns kom-ihåg-texter, teckningar, målningar, tryck, broderier, collage och en hel del annat. Mycket inspirerande och det kliar lite i fingrarna att sätta igång en till. En till skissbok. Jag skulle dock vilja jobba på ett tema då – att verkligen jobba igenom ett tema i olika tekniker i en och samma bok. Får klura lite på det, på temat alltså. Några tips?

Ikväll har jag ståltrådskurs här vid havet. Lugnt och stilla. Ska ut i min kurslokal och ställa i ordning nu. Himlen är blå och solen strålar. Håller tummarna för det blir vacker, glittrande kvällssol.

I´ve forgotten to show my book – wich I made with Gwen Hedley. Here it is. Fat and nice. There´s texts in it, drawings, prints, embrodiery, collages and more. Great. Love it. Kind of want to beginn with another – just have to find a theme first…
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Så här ser den ut

  1. Gunilla skriver:

    Tack för titten!!!

    Tänka att det blev svart, vitt, rött – ett “märkligt” sammanträffande med huvudet på Din blogg …

  2. […] översätta det till broderi. Sedan sätta in broderiet i den första bilden. Den här finns i min skissbok. En […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange