inspirationsparm
För länge, länge sedan. När jag inte riktigt hade råd att köpa de konstböcker jag ville ha, eller ville bara ha en bild eller två av en specifik konstnär så köpte jag vykort/konstkort av de konstverken (gör så fortfarande faktiskt). Jag skaffade en ringpärm på loppis, A5, köpte plastfickor, klippte till vitt papper till varje plastficka och så blev det min inspirationspärm.

inspirationsparm2
En pärm med konstnärlig inspiration. Jag har valt att ha korten lösa i plastfickorna för att ha möjligheten att ta ut kortet och fräscha upp minnet om konstnär och i vilken samling verket finns. I denna pärmen sitter också vykort jag fått av vänner (om motivet var ett konstverk jag tycker om). Man skickar så få vykort nuförtiden. Synd.

inspirationsparm3

inspirationsparm4
Jag är i alla fall glad över pärmen och det ryms ännu några kort i denna och blir den full är det väl bara att börja på nästa…

I´m collecting my art-postcards in a ringbinder. Done so for a long, long, long time. Since I had´nt the money to buy artbooks. I still buy postcards and put them in this binder. It´s a great way to organize your art-postcards.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Pärm med inspiration

  1. iHanna skriver:

    Fin! Galet vad mycket inspiration det finns i världen! Bara att samla och spara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange