fasad_umea1
fasad_umea2

fasad_umea3

fasad_umea4

Jag tog en promenad i veckan. En promenad med blicken uppåt. Uppåt mot den blå himlen och allt nytt som görs. Umeå håller på att få en ny siluett. Det byggs överallt (ja, nästan i alla fall). Nya fasader. Nya hus. Nya byggnader. Världen, Umeå, är full av byggkranar. Hörde faktiskt om en familj som åkt runt och räknat byggkranar en dag. Det finns massor. Spännande att titta uppåt en dag. Jag höll bara på att krocka två gånger…

I took a walk in the city, looking up. The skyline is changing. They´re buildning everywhere. A lot. Alot, lot, lot.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange