fargglad_graffitti
Jag vet att det inte är många som blir det. Man jag blir det. Glad av färg. På väggar. Fast ibland önskar jag att de som taggar väggar och målar på borde tänka till.  Tänka på komposition. Färgernas påverkan på varann och sin omgivning. Stil. Uttryck. Estetik. Man kan skriva fuck så att det blir ett ställningstagande och en åsikt eller så kan man bara kladda ner…

I like colour. On walls to. But I also think that they who do, write and paint on walls I mean, sometimes should think. Think about composition, colours effect on the surrondings, on each other. Stile. Esthetics. Expression. You can write almost anything and it´ll be read as a statement, an oppinion – and you can write the same thing and it´ll just be messy….
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 13 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.