glittrande_majvatten
pingstromenad
fullmanen
Jag är verkligen full av energi idag. Helgen – hemma, med maken och fina grannar, med sol, promenader och stilla middagar. En helg med högsommarvärme. En helg med arbete och återhämtning. Kvällssolen. Förmiddagssolen. Fotopromenaden. Fullmånen som vid midnatt glittrar i havet. En fin helg. Det lever jag på idag. Det här lever jag nog på längre, länge. Hoppas att du fick en fin helg också.

I´m full of energy today. I´ve had a great weekend. Calm, quiet, slow. Some work and some rest. Dinners, ice-cream. Walks. The sun. It has been as warm as in the summer. It´is´nt really summer here, yet. So we had some in advane. Love the evening sun. The full moon glittering in the sea by midnight (yes, I love quite far up north).
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange