saterglantan_2013
gwen_hedley

Jamen Gwen Hedley är ju hur bra som helst (den blonda kvinnan på bilden längst ner, som för övrigt älskar knäckebröd). Hon har inspirerat och spridit energi hela helgen på Sätergläntan. Vi (jag och 19 mycket trevliga kurskamrater, kända och nya) har jobbat otroligt intensivt, fredag kväll, hela lördag – från morgon till kväll – och så halva söndagen. Med mig hem har jag en otroligt tjock bok fylld av en massa skisser, experiment, prover, tester och idéer. Papper, tyg, akrylfärg, tusch, kritor, trådar, fibrer och pinnar. Sätergläntan var fint, men inte riktigt så märkvärdigt som folk säger tycker jag. Trevligt och vackert beläget, med en del äldre hus och en schysst butik (den var riktigt fin och vacker, där har de lagt krutet). Men kursen var väldigt skoj och inspirerande, passade verkligen mig. Kursen blev så populär i vår så att den blev full, vilket gör att den kommer tillbaka i september, så vill du också uppleva en helg med Gwen, kolla in Sätergläntans hemsida.

I just love my weekend with Gwen Hedley at Sätergläntan. It was so inspiring. I´m full of ideas, thoughts and inspiration. Gwen has lots of positive energy wich surrounds her. I´ve made a book full of sketches, ideas, tests, samples and experiments. A real source of inspiration. This course was for me! Thanks Gwen. If you want to do this to, this course is given in september again. Klick HERE.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to En helg med Gwen

  1. Elisabet skriver:

    Ja, Gwen var fantastisk! Kursen träffade mitt i prick för min del, precis vad jag behövde för att komma vidare.

  2. Pian Bates skriver:

    Visst var kursen både kul och givande!Jag har alltid gillat Gwen. Ett perfekt sätt för att få igång folk att göra en skissbok inför ett broderi.

  3. […] ju glömt att visa er hur skissboken ser ut – den som jag hade med mig hem efter kursen med Gwen Hedley på Sätergläntan. Här är den. Röd, svart och vit. Tjock och fin. Myllrande och mångbottnad. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange