forvaring_i_ateljen
Jag har en helt överfull ateljé. Problemet är att det inte bara är en arbetsplats, en kreativ plats, den skall också vara lager till allt mitt varierande workshop-material. Jag håller på med ett långsamt, långsamt arbete och det är att organisera och förbättra förvaringen i ateljé. Jag är en bit på väg. Jag har mycket, mycket kvar. Men just här alldeles innanför dörren så börjar det likna något. Gillar det transparenta, så jag ser vad jag har.

My studio is so full. The problem is that it´s not just a studio it´s also a storage place for all my worksop-materials. I´m in an ongoing, slow project – organising my studio. And in this corner, it´s starting to be alright. I like this. Now it´s only the rest….
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Det börjar likna nåt…

 1. Elin skriver:

  Ja, det är en lycka att ha mycket material, men ett problem att hitta ett sätt att förvara dem på ett smart sätt. Det blir lätt lite stökigt när man kommer igång med skapandet :)

 2. Ann skriver:

  Åh andra sidan får det inte var för städat för då städar man lätt bort inspirationen också. Det är i alla fall min erfarenhet. Men det transparanta kanske bevarar inspirationen.

  • madde madde skriver:

   Det är främst workshopmaterialet som driver mig till vansinne och som behöver sorteras in. Det är material jag inte själv använder. Men jag har behov av transparens så att jag ser vad jag har :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange