staltradskurs_maj_2013
staltradskurs_2_maj_2013
Jag har haft ståltrådskurs i veckan (i personalföreningen Sporrens regi). Roligt och givande som alltid. Ett rum fullt av skapande, kreativa människor som jobbade intensivt och fokuserat. Jag fick till och med en fråga om fortsättningskurs eller om jag hade andra kurser och det värmer ju hjärtat. Nästa vecka har jag en ståltrådskurs här hemma – den är full (hurra!)  men skulle det vara så att du får lust så är det bara att höra av sig. Är ni 5-7 personer så gör jag en kurskväll just för er. Maila mig på : info (at) designmadde.se

I´ve had a wire-workshop this week. Fun and rewarding as always. So much fun. If you want to attend a workshop one of my workshops – send me an e-mail (adress above).
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Blomstrande tråd

 1. Elin Folkesson skriver:

  Jag förstår att dina kurser är populära. Det ser jättekul ut och du lyckas säkert förmedla samma skaparglädje i verkligheten som du gör här på bloggen.

 2. Ann skriver:

  Vet du Elin, Madde är om möjligt ännu bättre i verkligheten. Kommer alltid med kommentarer som lyfter och tar än vidare i skapandet. Helt otrolig är du Madde!

  • madde madde skriver:

   Tack Ann – blir alldeles varm i hjärtat och lite blyg. Det här lever jag på länge. Puss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange