BOCKER

Jag har rest en himla massa under våren och en fördel med det (förutom spännande möten och trevliga händelser) är också att jag hinner läsa en himla massa. Jag älskar att läsa. Jag längtar nästen till det är dags att gå och lägga mig ibland så jag får läsa. Jag läser alltid innan jag somnar, men när jag reser så läser jag också under tiden jag reser. Jag läser det mesta som kommer i min väg – jag lånar mycket böcker, köper en del och byter andra. Det här är några jag läst. Sommarhuset av Anna Fredriksson är en tillsynes lättsam historia, men den har fler djup och är en spännande historia om sorg och släktband. Sju jävligt långa dagar (och andra böcker av Jonathan Tropper) är rolig mitt i alla sorg och elände. Man kan nästan säga galghumor. En upplyftande bok om en judisk sorgevecka. Den senast lästa Mig äger ingen av Åsa Linderborg drappade mig. Det är en otroligt stark, kraftfull och rak berättelse. Om pappan och flickan och flickan och pappan. Kärleksfullt men helt osentimental. Drabbande verkligen.
Just nu läser jag två böcker och gillar båda (men behöver varva, känner jag), dels Göran Rosenbergs Ett kort uppehåll på vägen till Auschwitz och Kristina Sandbergs Att föda ett barn. Rekommenderar de båda trots att jag ännu inte helt läst ut dem.

I read, I read a lot! Love it! Can´t have enought of it. And when travelling I read even more. Here are some of the books I´ve read this spring. Mostly swedish authors, except for Jonathan Tropper.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange