for_mig_sjalv

Då jag är en lantis (3 mil in till Umeå) och maken och jag samåker i möjligaste mån de dagar jag är i stan, så blir det ibland väntan. Väntan som jag ibland använder till att göra ärenden, se utställningar, umgås, ta fotopromenader på eller så ibland så sätter jag mig på café alldeles själv. Jag tycker om mina caféstunder. Jag läser lite, skriver lite, iakttar lite, tjuvlyssnar lite, läser lite till, skriver lite till. Ibland sitter jag bara i min egen bubbla och tänker. Där trivs jag. Det har jag behov av. Det är riktigt skönt att ibland vara alldeles själv mitt ibland en massa människor. En stund för mig på café.

I live outside town and I quite often get to wait (since me and my husband car-pool). This is time I run errands, take photo-walks, visits exhibitions or is by myself. I love to sit at a café and read, write, look, listen. Really nice. Quiet time for myself.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Bara jag

  1. Låter otroligt lyxigt!

  2. eva albrektsson skriver:

    NJUUUUUTTTTTT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange