atc_skarvar
Jag är med i en ATC-grupp på facebook och nu senast var det ett svart-vitt byte. Eftersom jag är inne i en fågelperiod så blev det skarvar denna gång. Skarvarna är vackra, smidiga och grafiska fåglar. De har spolformade kroppar, simhud mellan tårna, dyker länge och fort och ser dramatiska ut när de står på stenar och klippor med vingarna utspärrade för att torka. Jag gillar den delen av dom. Sedan gillar jag inte att de är rätt trista och ödesmättade fåglar som ödelägger öar och växtlighet med sin spillning, att de rovfiskar och beter sig illa.
Mina svart-vita ATC-skarvar gillar jag dock riktigt mycket (nummer II har flyttat till Jämtland).

I in a Swedish ATC goup on facebook. The last swap had black and white as a theme. As I´m really into birds at the moment so I made these cormorants. Quite dramatic birds. Graphic. Like the cards. Number two has now moved to Jämtland.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Skarv I, II & III

  1. Britt Dahné skriver:

    Alldeles för fina för att läggas i en ATC ask….

  2. Jenny Persson skriver:

    Nej nej Britt, de ska inte in i en ask, vad är det för dumheter! Mina hänger på toaletten!

  3. Jenny Persson skriver:

    Den bästa platsen för konst om du frågar mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange