rundlar
rundlar2

Även jag rensar ju ibland och behöver slänga saker. Så ibland när jag har målade spillbitar av papper så stansar jag ut några rundlar innan jag slänger dom. Bra-å-ha-rundlar. Bra att ha till kort, presentinslagning, bokmärke, skriva så meddelande på… Och så blir dom himla fina också.

If I´ve got bits of painted papers (usually the ones I´m going to throw away) I sometimes make these circles out of them. Good to have you know. For tags on presents, for small messages, as a bookmark… Like them.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Rundlar

  1. Maria skriver:

    En sådan stans har jag också. Favoritpryl!

  2. Elin skriver:

    Jag älskar min “stansmanick” också. Enkel, rolig och användbar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − sexton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.