collage_april_jkpg
Jag flyger och flänger rätt mycket i vår och i helgen var jag ju som sagt i Småland. Dels för att träffa Mona, så himla gott det var. Så enkelt och bra och måtte det inte gå så himla länge tills nästa gång. Sedan var jag i Jönköping för Broderiakademins styrelsemöte. Ett mycket trevligt sammanhang att vara i. Jag träffade en massa människor, fick lära mig vad en ärlepinne är och jag fick en massa inspiration. Bland annat Britts fina namnskylt i form av en QR-kod. Vill du brodera en egen så gå HIT för att göra en kod med ditt namn, eller vilken text du nu skulle vilja ha…Jag har lagt en QR-kod i högerspalt här på bloggen (det är bloggadressen).
När jag nu suttit och tittat igenom bilderna jag tog i helgen så ser jag en färgskala – det gulbruna, det beigea. Färg är på gång, färg kommer…

I´ve been travelling a lot this spring. I´ve recently been to Småland. I met a lot of nice people and learned that you can embroid name-tags using a QR-code. Go HERE if you want to make your own code. I´ve made a QR-code for my blogadress. You see it to the right.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to På resa

  1. iHanna skriver:

    Fina bilder, och bra reportage om ärlepinnen!

  2. eva albrektsson skriver:

    Fina bilder Madde och tack för du kom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange