papper_o_tjep
Ja inte för att de behöver fyllas, förråden alltså, det är väl snarare så att jag behöver rensa. Men jag hade ju med mig lite tejp och papper från Köpenhamn härom veckan. Jag fick äntligen tag i den rosa kaerlighets-tjepen från Danmark, sist fick jag ju en annan med mig hem. Man kan liksom inte få för mycket av vackra papper och tejp. Eller hur?  Nu  ligger jag ju ändå i lä, för Hanna, som är beroende av tejp fick med sig mycket mer hem ;).
Undra vad jag skall hitta på med detta?

I don´t really need more things. But who can resist tape and papper? But I know some-one with a bigger passion for tape. Please let me present Hanna
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Fylla förråden

  1. Maria skriver:

    Kul! Jag fick precis lika papper i present av en vän som varit i Malmö. Så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 11 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange