postcard_swap_2013_3_4
postcard_swap_2013_5_6

Äntligen så har det kommit några fler vykort, här är nu nummer 4-6. Himla glad är jag. De är ifrån (vänster till höger) från kanadensiska Julie med bloggen La Datcha (är helt förälskad i denna val) sedan ett kort från Christine i Kalifornien, ett från Natasha i Nya Zeeland med bloggen Natasha White Designs och ett från Gail i Kanada. Ser fram emot fler!

Got some beautiful postcards, at last. From Julie, Christine, Natasha and Gail. Thank´s. Love them.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Ännu några

  1. Elin skriver:

    Valen var riktigt fin. Som en illustration till en barnbok.

  2. […] bästa. La Datcha, Julie Lapointes blogg kom jag i kontakt med för några år sedan i och med ett vykortsbyte. Jag älskar hennes bildvärld. Hon gör helt makalösa bilder – enkelt och avskalat och […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange