postcard_swap_2013_1
Vykorten är tillskurna och klara att fortsätta på . Nu ligger de och väntar på att jag ska bestämma mig. Bestämma hur de fortsättningsvis skall te sig. Tänker på det. Ska prova några idéer. Undra vad dom andra gör. Undra hur många som är med i bytet? Föregående års kort finns att beskåda här på flickr. Jag har varit med i två år tidigare – båda åren blev det damer, det ska det inte bli i år. Så här såg mina kort ut 2011 & 2012.

My Postcards is done, well the base anyway. I´m thinking on how I´ll continue. Got a few ideas. Hmm…
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Vykortsbyte

 1. Maria skriver:

  Spännande att få se fortsättningen!
  Jag skickar några frågor till dig idag på min blogg, svara om du har lust! (Men jag är nyfiken på dina svar=)

 2. iHanna skriver:

  Vet inte hur många som är med än, +50 i alla fall, men inte så många från Sverige tyvärr…

 3. QuinnCreative skriver:

  Can’t wait to see what you do with these!

 4. Natasha skriver:

  Can’t wait to see where you ended up with these!! And I love the shoes in your header at the top! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange