solen_tittar_in
postcard_swap_2013_2
Det är gott det här med solen. Solen som gör mönster på köksgolvet. Solen som värmer. Solen som livar upp. Jag blir extra glad såna här dagar då solen lyser. Jag har fått en bra (tycker jag) idé till vykortsbytet, The Postcard Swap. Jag har kommit över en gammal trasig bibel från 1866. Hela blad och rivna bitar har jag nu limmat på en kartong (med trälim och vatten, det billigaste och bästa). Detta skall vara grunden, bakgrunden till mina vykort. Jag vet inte exakt hur jag skall fortsätta, men jag har en idé, eller två, kanske tre. Måste testa lite.

Idag är sista dagen att skicka in en dikt i min diktutmaning. Är du med? Klicka HÄR för mer information.

I just love it when the sun plays around on the floor in my kitchen. I´m also happy about my idea for the Postcard Swap at Hanna´s. I´ve got an old bible, wich I´m using for collage. I got a couple of ideas how I can continue, so now I have to make some tests so I can decide.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Vykort, bibeln & solen

  1. lee skriver:

    would love to see the finished postcard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange