veckan_som_gatt
Det här är min vecka:  Jag har hunnit med att promenera på isen i strålande sol och 8 plusgrader. Jag har läst och broderat, målat och skrivit. Jag har fått parkeringsböter (min andra i livet, tänker inte jobba på fler) och kört en himla massa bil. Jag har träffat nya vänner och gamla, gamla vänner (himla gott). Jag har varit på dansworkshop och jag har lyssnat till föreläsningar. Jag har tittat på film, sett en utställning och läst bloggar. Jag har ätit god mat och jag har ätit sunkig mat. Jag har shoppat en bra lampa och några ramar (jag har en plan). Jag har varit på konferens. Jag har varit i Örnsköldsvik och Sundsvall. Jag har kurat inne i en mindre snöstorm. Jag har tänkt och samtalat. Det har hänt mycket i veckan.

I´ve had a great week, stuffed with things, people and ideas. I´ve been in Örnsköldsvik and Sundsvall. I´ve been at a conferens. I met new friends and old, old friends (that was nice). I´ve read, painted, embroided, walked and taken photos. I´ve driven and attended a dance-workshop. It´s happened a lot this week.
/Madde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.