nalfiltning_skeppsvik1
nalfiltning_skeppsvik2

nalfiltning_skeppsvik3

nalfiltning_skeppsvik4

nalfiltning_skeppsvik5

Måste bara få visa några bilder från senaste syjuntan med alla mina underbara grannar. Vi nålfiltade. Många var första-gångs-nålfiltare och gillade det. Så glad för det (man vet ju aldrig om folk gillar det man föreslår). Kolla vilka fantastiska skapelser som gjordes. Jag tror jag också måste göra lite djur…

I just have to show some photos from a workshop I had with my neighbours. Needle felting. Fantastic!
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Ull, ljuvliga ull

 1. Melanie skriver:

  Thanks for visisting my blog and leave a comment. Injust had a qiuck look at youre blog. You make nice stuff Ü.
  Liefs, Melanie

 2. madde madde skriver:

  Thank you Melanie. Welcome back!

 3. Marina Östmark skriver:

  Hej! Jag nålfiltar en del. Vill utveckla mina kunskaper. När och var har du kurser. Tacksam för svar!

  • madde madde skriver:

   Hej hej, visst är det roligt med nålfiltning:) Jag har kurser här i Västerbotten emellanåt. Är man 4-6 personer så kan man boka in sig hos mig i Skeppsvik för korta eller längre workshops. Jag kan också åka till andra städer och landsändar och ha kurs – behöver då arvode, samt ersättning för resa+boende. För tillfället har jag inga inbokade kurser i nålfiltning. Men jag har en kalender med lediga dager/helger så jag kan bokas in…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange