vem_sitter_har
Vem sitter här? Vem satt här? Vem kommer att sitta här? Vem kommer att gå förbi, passera, stanna till, blicka tillbaka, se framåt? Vems är den? Bilden drar igång tusen små berättelser och inledningar till berättelser i mig. En bild som man skulle kunna skriva en berättelse till. En dikt. En haiku. Ska vi göra det? Är du med?

Skicka mig din dikt (max 7 rader  – jag gillar det lilla formatet ) senast söndag den 10 mars. Skicka till min e-post: info(at)designmadde.se tillsammans med ditt namn och ev bloggadress. Så publicerar jag alla  (jag hoppas att det blir många) dikter med namn och ev länk nästkommande vecka.

Nu måste jag börja tänka…

Love this photo, it gives so many thoughts. It gives me ideas for storys, for poems, for haikus. Who sat there, who will, who passed, who remember, who forgot? For you? Shall we write a poem? Send me your poem (max. 7 lines) – inspired by this photo – no later than sunday 10/3, with your name (and blog adress if you got one) and I´ll publish them all the next week. Send your poem to: info(at)designmadde.se
/Madde

Tagged with:
 

6 Responses to Ska vi skriva en dikt?

  1. Gunilla skriver:

    Självklart ska vi dikta, jag är med!

  2. […] Jag har alltid med mig något att skriva på, att teckna i, att skissa i. Vart jag än går eller åker. Ibland bara ett papper och en penna, men oftast någon av min böcker: skiss- och anteckningsböcker. Olika böcker för olika saker. Jag har en liten bok, en rutig (vilket jag kan föredra, randigt däremot är inte min melodi, oftast har jag dock böcker med blanka blad), som jag har till mina texter, mina dikter. Det är en liten nätt moleskine (gillar, gillar, gillar dom) som ryms i fickan, som inte alls tar mycket plats, men rymmer massor. Här får många ord plats. Likväl som jag har plats i min ateljé för att måla, teckna eller brodera när jag vill, känner för det och behöver så har jag här plats för att skriva – närhelst jag önskar. Kreativitet och skapande behöver utrymme och tillfällen. Det måste man skapa själv. Du har väl inte glömt bort att du kan skriva en dikt – på samma tema. Ska du vara med? […]

  3. Maria skriver:

    Höll på att haka på…eftersom jag tycker att allt är kul…men det är ju just det, att så mycket är kul så tiden inte finns…

  4. […] är sista dagen att skicka in en dikt i min diktutmaning. Är du med? Klicka HÄR för mer […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 13 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange