konstvarlden
konstvarlden2
Vi har ju olika syn på vad som räknas till nöjen här i världen (och tur är väl det). På mitt nöjeskonto hamnar emellanåt (och ofta på våren har jag kommit på) tidningsprenumerationer. Korta, tidsbegränsade prenumerationer. Oftast billigare än att köpa lösnummer och ett roligt sätt att prova nya magasin. Just nu så har  jag en kort prenumeration på Konstvärlden. Kul. Intressant. Inspirerande.
Jag brukar köpa prenumerationerna via någon av webbutikerna (tidningsbutiken eller tidningskungen) då alla deras prenumerationer är tidsbegränsade, man behöver aldrig avsluta någon prenumeration och man slipper en massa tjafsiga och ointressanta premier.


When I want to give myself a treat I get a subscription ogf a amagazine – an about art right now. I like the short subscriptions with time-limits. A great way to try news things and to get some inspiration.

/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to På mitt nöjeskonto

 1. eva albrektsson skriver:

  Tack för tipset Madde! Hoppas att “våren” håller i sig hos dej. Här är fortfarande snö men i Skåne, Halland är det barmark och scillan blommar. Vad sägs om det????

 2. Britt Dahné skriver:

  Det där med att slippa en massa fåniga premier är det bästa.
  Själv har jag tagit Vävmagasinet och första numret i år handlar
  Om Gotland….kan rekommenderas att bläddra i ( finns på bibblan)

 3. Elisabet skriver:

  Jag har just upptäckt en tidskrift som heter Artlover. En prenumeration kostar 350 kr/år för 4 nummer, men har man tur så hittar man den gratis på konsthallar och museer. http://www.artlovermagazine.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange