creativitet_citat_paskagg
Jag köpte en bok för några år sedan. 365 daily affirmations for creativity. Den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Men ibland tittar jag i den. När jag behöver något uppmuntrande. Här finns en och annan sanning som man (jag) ibland behöver påminna mig om. Nödvändigheten att odla mitt inre för att min kreativitet skall uppehållas. Så odla idag. Odla ditt jag!

I bought a book a couple of years ago. 365 daily affirmations for creativity. It wasn´t as good as i thought. But I read a litlle in it from time to time. when I need support. Like the quote in the image. Let´s cultivate our inner lige today!
/Madde

4 Responses to Odla ditt jag

  1. Gunilla skriver:

    Nu ligger Du före mig. Men snart ligger alla färgglada ägg, både egna och från världens alla hörn, på ett stort fat. Några små påskkycklingar får nog också komma fram. Sedan är det bara att njuta och inspireras. GLAD PÅSK!

  2. Gabriella skriver:

    Tack för påminnelsen. Här ska odlas, gödslas, vattnas och kultiveras!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 6 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange