memory
memory_2
memory_3
Jag köpte med mig ett blankt, gör-det-själv, memoryspel från Köpenhamn. Världens bästa grej. Likadana finns att få tag på här också, jag köpte mitt på Tiger, eller TGR som det heter i Sverige.. Vi har nämligen haft besök, och då tänkte jag att detta kunde vara riktigt bra grejer att göra (och det var det)  och förutom att göra och spela en hel del memory, så har vi också fotopromenerat, kollat film , njutit våfflor med grädde och sylt och broderat. Bra påskgrejer helt enkelt.
Hoppas att du också haft en bra påskhelg så här långt.

We made our own memory-game – so much fun –  instead of buying a ready made. It´s has been a great easter activity aswell. Are you having a good weekend so far?
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Kom-ihåg-spel

  1. iHanna skriver:

    Åh vad mysigt det låter!

  2. Elin skriver:

    Det skulle mina tjejer älska! Kanske något att pyssla med när utställningen är över och jag har tid att vara pysselmamma igen :)

    Hoppas du får en fortsatt härlig påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 20 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange