telefonen_som_telefon

faglarpa_papper
paskris

blommor_o_faglar_skissboken4
Jag blir glad av telefonluren som man kan ha till sin smarta telefon (dom finns i olika utföranden exempelvis här och här). Jag blir glad av broderier med pärlor, knappar och papper. Jag blir glad av att dricka kaffe ute i vårvintersolen med maken. Jag blir glad av att läsa länge. Jag blir glad av hallonkaka. Jag blir glad av att måla i mina skissböcker. Jag blir glad av vänner på besök. Jag blir glad av lediga dagar. Jag blir glad av penslar och papper. Jag blir glad.
Hoppas att du känner dig glad idag.

I get happy when I see the red handset for your smart phone, when I see embroiderys, paint, cake, friends, my sketchbook. I´m happy today. Are you?
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Jag blir glad av

 1. IréneJB skriver:

  Solsken gör mej glad, även om jag bara tittar på det inifrån. Just nu leker jag med färger tillsammans med mina barn. Härligt! I eftermiddag får vi besök som jag ser fram emot.

 2. madde madde skriver:

  :)

 3. Emma skriver:

  Jepp! Idag är jag glad för jag ska klättra :)

 4. Elin skriver:

  Jag blir glad av att läsa din blogg :) Hoppas du får en härlig dag idag!

 5. karin skriver:

  Ja,jag vill också ha en lur att prata i

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange