walls_notebook  walls_notebook3
walls_notebook2
Ibland är det riktigt lätt att bli glad. Alldeles sprittande glad över något väldigt litet. Jag är så glad över min nya skissbok. Walls notebook. Det är en helt vanlig skiss-/anteckningsbok, men istället för att det är blanka blad så är det foton på väggar. Hur bra är inte det här. Det är ju hur roligt som helst. Bara att sätta igång att teckna eller måla eller skriva. Ett världsbra sätt att testa sina väggmålningsidéer kanske? Jag har inga grafittiambitioner, men detta skulle kunna vara en finfin present till den som har.
Nu återstår det bara att se om jag kan förmå mig att teckna i den här boken. Väggarna/fotona är ju vackra som dom är förstås. För inspiration och kolla läget så kan man kolla in alla svar jag fick på en bildsökning.

I´m so happy. I bought a fantastic journal/note book. Walls notebook. It´s a book full of walls to draw on, to write on or to paint on. I just love it.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + nitton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange