frimarken
blommor_o_faglar_skissboken2

Jag har en massa fina frimärken. Jag fick dom (välja själv) när jag och Hanna var på bokmässan i höstas. Jag tar fram som nu och då, men kan inte riktigt komma på hur jag skall använda dom. Kanske ta in dom i ett collage. Kanske i min Blommor & fåglar-bok? Använder du gamla frimärken?

Jag packar väskorna och åker till Köpenhamn i helgen. Jag ska mötas och jobba. Håll tummarna för att jag också hinner se något vackert, kul och spännande. Hinna fota lite. Ni får se nästa vecka vad det blev…

I´ve got a lot of nice stamps. I got them at the book- and library fair last autumn. I like them but I don´t know what to o with them. Shall I use them in a collage? Do you use stamps?
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Frimärken

 1. Maria skriver:

  Jag har kvar min gamla frimärkssamling i någon låda, men har inte haft tanken på att gräva fram den. Men det är ju fint i ett collage faktiskt. Måste kanske nalla från den någon dag!
  Härligt med Köpenhamn!!

 2. Elisabet skriver:

  Jag har massor med frimärken! Sparade alla från post till mig själv och tog alla som kom till jobbet. För länge sedan vävde jag en liten serie vävar i dubbelväv med invävda frimärken med olika teman. Tror att några finns kvar. Ska leta lite och så kanske de kommer på min blogg.

 3. madde madde skriver:

  Spännnade. Frimärken är roliga. Elisabet, jag blir otroligt nyfiken på dina vävar, leta :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.