kopenhamn_mars_2013
Har varit borta mycket och haft (har) en väldigt intensiv period just nu. Jag hinner nätt och jämt med det jag bör och vill. Hinner inte riktigt med allt jag vill faktiskt  – måleriet och textilen har legat still ett par veckor nästan. Jag har bara krafsat på ytan lite. Jag läser dock hela tiden, varje dag lite och fördelen med resor är att då läser jag än mer intensivt. Vänta blir drägligt med litteratur. I helgen började jag på Karl Ove Knausgårds Min Kamp 2, en bok som räcker länge. Läste ettan för ett tag sedan och gillade den (den tog ett tag att komma in i) men jag gillar hur han berättar och förhåller sig till berättelsen.

I helgen som var befann jag mig i Köpenhamn och även om det var en massa jobb så hann jag också se lite och få inspiration. Fotopromenad. Arkitekturpromenad. Museibesök. Utställningsbesök. God, god, god, god marsipan & jordgubbsbakelse. Bilder och en massa färg. Ni får ett collage. Men jag återkommer nog till Köpenhamn – här på bloggen också, jag har mer bilder och roligheter att visa.

I´ve been away a lot. I´ve been working a lot. This weekend I was in Copenhagen (the collage is from there) and it was great. A lot of work but I also saw art, houses, people, colour, strawberrys, paint…I´ll come back later on with more photos from Denmark.
/Madde

 

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange