postcard_swap_2013_4
postcard_swap_2013_7
Jag har verkligen kommit igång och till och med nästan blivit klar. Det blir fåglar i år. Hurra vad jag gillar dom. Fåglar i Postcard Swap 2013. Jag gjorde en fågelschablon som jag använde på alla kort. Sedan så har jag målat – med pensel och fingrar – och slutligen tecknat med tusch. Så korten är likadana – typ. Jag vet inte om jag är klar. Kanske tillkommer det något mera. Dom måste i alla fall vila nu. Så får jag ta fram dom igen om några dagar och se hur det känns.

I know what to make for  The Postcard Swap 2013 – birds! This is how far I got now, step-by-step. I´m quite happy with them right now, but they will have to rest for a couple of days and then I´ll see if they need anything else.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Det blev fåglar

  1. QuinnCreative skriver:

    I*knew* you’d make something brilliant! Love the birds. These will make the postal service smile as they travel to the recipients.

  2. Tameko skriver:

    Fabulous postcard design. You have inspired me!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 13 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange