utsikt
blommor_o_faglar_skissboken3

Igår lyste solen (den lyser vacker nu också) och jag jag lät den värma kinderna. Bara satt. Bara njöt. Bara var. Det är meditation, det är energisamlande och lugnande att se världen. Här ute vid havet är det också alldeles tyst. Man hör bara naturen. Det är bra grejer. För att kunna visa er det så sprang jag efter ett tag in efter kameran, satte på självutlösaren, ställde kameran på altanräcket och satte mig på plats igen :) Jag skall strax ut en sväng idag igen. Måste få sol på näsan.

Jag målade också i min lilla bok. Så nu har jag två på gång. Dels den jag kallar vägar och nu också denna, som heter blommor & fåglar. Jag har bestämt mig att i båda jobba med bestämda teman. Jag har inga bilder klara ännu, bara påbörjade. Grundade sidor, skisser och experiment. Det är roligt. Ikväll ser jag fram emot en hyllningskonsert till The Bands The last waltz. Den har förut givits både i Luleå och i Skellefteå. I varje stad dyker lokala musiker upp på scen och i afton är käraste maken en av dom.
Vad gör du ikväll?

I sat in the sun yesterday – watching the world, feeling the world, feeling nature. It´s like meditation. I also painted in my art journal, a new one, with the theme flowers & birds. I now have got two going. Tonight I´m going to a concert – a tribute to The Bands The last waltz. I has toured a bit and in every town some local musicians sits in. Tonight my husband´s on  stage.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange