Jag hittade av en slump (eller finns det sådana) en fantastisk lite bok som jag just läst ut: Stjäl som en konstnär av Austin Kleon. Det är en snygg, komprimerad, inspirerande liten bok. Austin Kleon säger allt jag tänkt, allt jag funderat på, men mycket snyggare och mer direkt. Han sätter ord på mina tankar. Jag har skrattat och lett, nickat igenkännande och hört mig säga -jamen självklart. Behöver du en liten energikick gällande kreativitet så är det här en bra grej. Hurra för bra böcker!
(nu skall jag läsa den igen, men med en penna och göra små anteckningar under läsandets gång)

I just found and read an amazing little book – a good looking, inspiring book about creativity. Steel like an artist by Austin Kleon. Read it!
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Stjäl som en konstnär

  1. Moodboard skriver:

    […] rekomendera Autsin Kleons bok Stjäl som en konstnär, den är skitbra! Jag har skrivit mer om den HÄR. […]

  2. […] Jag inspireras av kreativitet:  av ord, bild, färg, foto, stygn, handlingar och tillstånd. Jag inspireras av andra, exempelvis av Austin Kleon. Så jag återbrukar ett inlägg från februari i år och tipsar åter om Stjäl som en konstnär. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange