Idag är det ju alla hjärtans dag, vilket inte betyder något för mig egentligen. Det är inget jag firar eller bryr mig om. Jag kan bli trött av hjärtformade chokladaskar och rosor som tornar upp sig på vilken affär som helst. Jag uppmärksammar käraste maken eller andra de dagar jag vill istället. Det värmer mer. Precis som för ungefär två veckor sedan när jag fick ett mail av en vän, ett mail med uppmärksamhet och kärleksfulla ord. Det var bra att få det en vanlig dag och värmer fortfarande mitt hjärta.

Med all debatt den senaste tiden om allt näthat som sprider sig (usch så beklämd jag blir över detta) och hur folk beter sig mot varandra så är det ytterligare en anledning att visa att man gillar, tycker om och älskar. Alla dagar. När som helst. Idag och andra dagar.
Man kan säga det med en blomma på många sätt…

It´s valentines day today – and  I don´t really care. I appreciate my husband and friends other days, when ever I feel like it. I think it means more. Like two weeks ago when I got a mail from a friend. Warming, great words was what I got and it still warms my heart.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Säg det med en blomma…

  1. Ann samuelsson skriver:

    Kram till dig Madde, idag och alla andra dagar, bamsekram.

  2. Maria skriver:

    Fint! Så ska det vara. Blir ju ännu finare på något vis om man får den där kärleken i tanke och handling andra dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange