Jag tycker ju om färg (det är väl ingen hemlighet) och i mitt hem återfinns ett antal. En av de färger som återkommer är rosa. Jag gillar rosa. Sovrummet har flamingorosa väggar. Jag har flera plastkorgar för bra-å-ha-saker som är rosa. Det finns bilder som är rosa. En rosa vas och en ram. Rosa gardiner med apelsinskivor. Färg är bra. Rosa är vackert och roligt!

I love colour (not a secret really) & there´s a lot of them in our home. One of the favurites are pink. Pink in different shades. I love pink. Our bredroom walls are pink. Baskets, paintings, a vase and a frame is pink. Among other things. Pink is a good colour!
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Rosa, rosa, rosa

  1. […] en linje, en komposition. Det här är saker som inspirerar och gläder mig. Återigen en massa rosa ser […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 16 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange