med_gul_prick
Ibland kan jag förlora tidsuppfattningen och sitta och jobba med bilder hur länge som helst. Jobba och leka med bilder. Jag bad maken ta några porträttbilder när vi var ute och gick i helgen och här är en av bilderna han tog som jag har lekt med. Jag gjorde om det till svart/vitt och sedan har jag adderat en massa lager med färg och olika former. Kul, kul, kul. Jag får fortsätta en annan dag, göra mer, göra fler.

I can lose track of time when I work with photos, play and work. This weekend I asked my husband to take some portraits of me & now I´m experimenting with them. It´s so much fun. Have to continue, another day.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Porträttlek

  1. Maria skriver:

    Leka är bra! Och baskrar är bra!

  2. Elin skriver:

    Känner igen mig! När jag väl har börjat är det svårt att sluta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange