Jag har ju gått en kurs i veckan, storytelling, eller i alla fall de två första dagarna av kursen. Den sista dagen och avslutningen är om ungefär en månad. Då skall jag och mina kurskamrater presentera vår berättelse. Jag har början på den nu, de tre första meningarna. Nu skall jag bara fortsätta, skriva, formulera mig, styrka och börja om. Jag skall berätta en historia om designmadde.

Det har varit två riktigt bra dagar. En grupp blandade människor – med olika bakgrunder och inriktningar – och det har fungerat riktigt fint. Alla har varit lyssnande, givande och engagerade. Vi har fått miniföreläsningar, sett några små filmer med berättarexempel, vi har gjort en massa praktiska övningar. Jag har pratat, berättat, lyssnat och formulerat mig. Jag känner mig fylld och uppfylld. Jag känner mig peppad och motiverad. Så nu handlar det bara om att sätta sig ner och verkligen ta tag i texten.

My course this week, in storytelling, was really good. It was a great group of people and the workshops was great.. So, now I just have to write my story. We are all going to present it in march. Looking forward to it.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange