Ibland gör man ju finfina fynd :) Här är mina senaste kanonfynd: tre virkade dukar som jag skall använda till måleri och färg, två broderibågar som jag bara inte kunde låta bli (jag använder dom inte när jag broderar, men kanske till något jag broderat….), en spatel eller vad det kan kallas som jag skall använda till färg, en liten klämma som alltid är bra och ha och sist men inte minst det bästa av allt en tjoooock bunt med växtpresspapper. Allt detta till den trevliga summan av 56:-.
Fyndar du på loppis?

This is my lastest sflea market findings – chrocheted doilys for my painting and some other stuff. The best of all was a large bunch of paper and all this cost me almost nothing. I had a great day. Do like flea markets?
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Loppisfynd

  1. Jag är stormförtjust i loppisar! Man vet aldrig vad man fyndar och det är just det som är det roliga. Loppis vinner vanliga butiker 7-0!

  2. ann skriver:

    åh jag gillar loppis men tyvärr går jag dit alldeles för sällan.

  3. […] loppisfynd, de virkade dukarna, har jag börjat använda,. Jag provar mig fram i min skissbok vägar. Jag har […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange