workshop_stadsbibblan
Idag har jag packat väskorna fulla – med ull och filtnålar, filt och broderigarner, mattrasor, plastremsor och garn. Jag ska hålla workshops för barn på stadsbiblioteket (ljusgården) i Umeå idag. Idag är det temadag Handens kraft. På bibblan idag möter man också Ulla som föreläser om sitt arbete med lövet till fjolårets utställning “Ser du löven för alla träd”. Det blir också andra föredrag och hela biblioteket skall myllra av hantverkande människor och prova-på-stationer. Jag tror att det blir kul.
En riktig energikick.

apelsiner

Today I´m off to the city library for giving some workshops in needle felting, weaving and embroidery for children. The whole library is hull of handicraft, inspiration and mini-workshops today. It´ll be fun. Come join us. It´ll give you and me energy.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange