pa_vinterpromenad_feb_2013

Ibland ser man världen (eller människorna) bättre om man bara tittar på en bit i taget. En detalj. Precis som när man tittar genom en kikare, eller en kartong med hål i eller så här genom ett rör. Det är svårt att ta in allt på en gång. Det är ibland svårt att greppa helheten. Man måste förstå bit för bit för att göra det och den till sin egen. För att förstå. Sedan kan man gilla eller avfärda. Sedan kan man välja att lägga åt sidan eller höja till skyarna.

Sometimes it´s better to look at the world (and the people) through a hole, binoculars or something like it. See one bit, one piece at a time. It´s easier to understand the whole picture if you gradually learn bit by bit. Then you can like or dislike. Then you can dismiss or celebrate.
/Madde

 

Tagged with:
 

3 Responses to En bit i taget

  1. Elisabet skriver:

    “Gillar” och “Höjer till skyarana” gör jag med din bild!

  2. Snyggt foto! Det gäller att ha förmågan att få fram det vackra i vardagliga, ibland trista ting!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange